čtvrtek 22. srpna 2013

Wedme Focení Praha

Už je to sice několik týdnů zpět, ale pořád aktuální. S naší redakcí WEDME (pod taktovkou Kačky Hrabalové) jsme fotily celý redakční team v Praze. Fotila nás úžasná a energická Zorka Vláčilová.

Wedme je svatební portál a magazín, kde naleznete vše, co se točí okolo svateb. Každá redaktorka a členka teamu má svou úlohu, která je důležitá. Jsem s holkama v redakci chvíli, ale můžu říct, že jsou všechny naprosto skvělé a veselé ženské, které jsem si hrozně oblíbila. Naše Verunka ještě čekala malého Lukáška a měla tehdy bříško. Dnes už je Lukášek na světě. Fotilo se v Praze v centru, kousek od Tančícího Domu v kavárně Les Kamarades. Je to malinká útulná kavárnička, která má však styl a velmi příjemnou obsluhu. Focení tam jsme si moc užily a hlavně jsme vděčné, že nás tam fotit nechali a ještě se o nás hezky starali. A doporučuji jejich kafe a dezerty, mňam! 

Počasí nám ten den vyšlo krásně, nebyly typické horké dny, ale svítilo sluníčko a nebyla zima a to nám stačilo. Později sice slunce zalezlo, ale čert to vem. Druhá část docení se odehrála na břehu Vltavy. Byla to zábava. Hlavně já si vzala své oblíbené černé boty na klínku (a ne zrovna malém haha) a po dlažebních kostkách okolo Vltavy se v nich chodilo opravdu náramně... :) Takže o zábavu bylo postaráno! Byl to příjemný den plný dobrého jídla, pití a veselé nálady!


Na celou redakci se můžete podívat zde, kde se dozvíte, která pro vás co chystá na www.wedme.cz!

zleva: Kačka, já, Lucka, Klárka, Vendulka a Verunka


děláme stínidlo

nádherná pražská kavárna Les Kamarades





team - wedme.cz

úterý 20. srpna 2013

Always be my baby!

Bianca Balti nafotila pro Grey magazine skvělé fotky se svou dcerou. Mateřská láska je cítit už z fotek, výborná práce. Začínáme pěkně v koupelně čištěním zubů, pokračujeme make upem, abychom mohly mezi lidi, úprava vlasů, společná snídaně, trocha domácích prací, které zvládá každá normální ženská, a na závěr se nezapomenout vyblejsknout jako real women! Na celý lookbook se můžete podívat níže, fotografoval Martin Parr.

den začíná řádným čištěním zubů
důkladný make up

pečlivě vytvořený účes

společná snídaně

pověsit prádlo
společné odpolední kafe
vysát...

...a hurá do světa jako opravdové dámy!




úterý 6. srpna 2013

Víkend v Růžově

Odjezd z města na venkov! Růžov - malá vesnička kousek od Prostějova. Dům s velkou zahradou, bazénem, houpací sítí, nebeským klidem a dogou :) Byli jsme tady dva víkendy. To jsme si v pátek po práci sbalily svých pět švestek a odjely se S sem. Díky všemožným objížďkám a všelijakým překážkám, které spíš připomínaly nekonečnou cestu do Užhorodu, jsem myslela, že nedojedem, ale nakonec jo. Poprvé nám ujel bus, to nás museli vyzvednout kluci autem (DĚKUJEME!), protože jinak bychom dojely asi tak v 10 hodin večer, haha. Podruhé jsme jely s S autem a to se teda taky táhlo. Cestou jsme zastavovaly v Tescu (chyba). Chuť na sladké byla silnější než já a ikdyž vím, že jsou v Tescu hnusné - dala jsem si donut. No a už si ho zase nikdy nedám. Nevím, co s ním bylo, ale mě díky němu bolel žaludek jako čert a to mi téměř 2/3 večera komplikovalo. Mezitím, co ostatní grilovali a koupali se v bazénu, já ležela v síti zkroucená v křeči a čekala jsem, kdy se pobliju. Nakonec jsem podlehla společenskému tlaku a dala si frťana slivovice. No co - poblít se z ní nebo donutu, to je jedno, neměla jsem co ztratit. Tak jsem to riskla. Světe div se, je to asi fakt zázračný nápoj, haha. Mě se asi po hodině udělalo konečně lépe a dokonce se to zlepšilo tak, že jsem si připadala fit, jako by mi nic celý večer nebylo... Takže nakonec všechno dobrý. U Activit už začali všichni vymírat - buď únavou nebo chlastem (nebo obojím) a tak se šlo spát. Super víkend!






© TEREZA KULICH | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig