středa 29. dubna 2015

Adidas Superstar Supercolor

Supercolor oslavuje rovnost přijetím rozdílnosti. Díky 50 barvám si může každý vybrat své vlastní Superstar. Tato edice je výjimečnější a jedinečnější než cokoliv jiného.

- Pharrell



Tyto tenisky ze 70. let začínaly jako basketbalová obuv, která dominovala všem kurtům. Zanedlouho pronikly do světa skateboardingu a do streetového stylu (nemluvě o hlavním proudu hiphopu). Díky koženému svršku si tato obuv udržuje klasický look.

Jaké jsem si koupila já? Toužila jsem po žlutých, bohužel se vyprodaly tak rychle, že jsem je prostě nestihla. Takže mám krásně sytě růžové díky mé kamarádce Adélce z Londýna (děkuji!!!). Jsou hrozně pohodlné a jsem moc ráda, že je ve sbírce mám. Oblíbila jsem si osobité limitované edice, které navíc mají myšlenku. Spolu s tričkem I am OTHER a Pharrellovou knížkou Places and Spaces I've been budou tyhle Supercolor skvělá trojka.




pátek 24. dubna 2015

NEW IN

Novým šperkem ve šperkovnici je tento krásný náramek, který mi byl vyroben na míru s tyrkysovými kameny. Já totiž miluji bohémský styl a myslím si, že k letním outfitům se mi bude skvěle hodit. Šperky a brože podobného rázu můžete zakoupit na Perlee.cz! Je z čeho vybírat.


P.S.: Do konce dubna stále platí sleva 15%, když zadáte kód KULICH15!


© TEREZA KULICH | All rights reserved.
BLOG TEMPLATE HANDCRAFTED BY pipdig